Silver Napisano 13 Czerwca 2016 Share Napisano 13 Czerwca 2016 Witam gdy wykupywałem składki na uczestnika to pytałem się na temat jak to jest z łowieniem ryb w innym okręgu niż mój. Pani skarbnik pokazała mi rejestr połowu ryb na okręg KROSNO i teraz pytanie gdzie znaleźć ten rejestr i czy można to skądś wydrukować bo nie mogę znaleźć nigdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekG Napisano 13 Czerwca 2016 Share Napisano 13 Czerwca 2016 Jeśli wykupujesz pozwolenie na inny okręg to powinieneś od razu przy wykupie dostać rejestr na inny okręg. Jeśli natomiast wykupujesz dniówki to rejestry możesz pobrać na stronach odpowiedniego okręgu. Przeważnie jako zezwolenia jednodniowe albo okresowe, a opłatę w niektórych okręgach można zrobić przelewem lub przez pocztę. Na stronie krakowskiego PZW wygląda to tak: http://www.pzw.org.pl/29/cms/19337/zezwolenie_okresowe_na_rok_2016__do_pobrania_dniowka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Napisano 15 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2016 Składki opłacałem 3 miechy temu i już nie pamiętam co mi tam mówili,ale pamiętam że na KROSNO właśnie to była karteczka mniejsza niż A5 fioletowa z napisem przez środek KROSNO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi