Jarosław Napisano 18 Czerwca 2016 Share Napisano 18 Czerwca 2016 Gdzie się podziały plusy dodatnie przy nickach z poprzedniego wcielenia forum? Bardzo sobie to ceniłem, bo wiedziałem na kim można polegać podczas dyskusji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 18 Czerwca 2016 Share Napisano 18 Czerwca 2016 2 godziny temu, Jarosław napisał: Gdzie się podziały plusy dodatnie przy nickach z poprzedniego wcielenia forum? Bardzo sobie to ceniłem, bo wiedziałem na kim można polegać podczas dyskusji. Tamtych nie ma, ale są nowe Kto się dużo udziela, już nazbierał sporą pulę punkcików Teraz jest o tyle lepiej, że można przyznać punkt nawet jeśli nie jest się autorem tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 19 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2016 Dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondzio65 Napisano 21 Czerwca 2016 Share Napisano 21 Czerwca 2016 To te strzałeczki po prawej stronie - zielona i czerwona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 21 Czerwca 2016 Share Napisano 21 Czerwca 2016 3 godziny temu, kondzio65 napisał: To te strzałeczki po prawej stronie - zielona i czerwona? Tak to te strzałki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi