Silver Napisano 20 Czerwca 2016 Share Napisano 20 Czerwca 2016 Witam! Byłem dzisiaj z tatą na pewnym łowisku,tata mówił,że to stare zakole Wisły ja tam nie wiem nie znam się. Ale ktoś może kojarzy jak to się profesjonalnie nazywa i co tam można złowić itd. Załączam zdjęcie łowiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzwagierJanusza Napisano 21 Czerwca 2016 Share Napisano 21 Czerwca 2016 Podgórki Tynieckie - starorzecze Wisły. Rybostan niemalże identyczny co na Wiśle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PogromcaSmokuf Napisano 21 Czerwca 2016 Share Napisano 21 Czerwca 2016 No i trzeba dodać że zdjęcie dotyczy łowiska No kill. Druga część starorzecza, przy ośrodku sportowym Kolna nie jest już no kill. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Napisano 21 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2016 Już wiem,że to Podgórki Tynieckie zbiornik górny,a teraz co tam można złowić i na co (spławik) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PogromcaSmokuf Napisano 22 Czerwca 2016 Share Napisano 22 Czerwca 2016 No to rybostan jak na wiśle. Leszcze, krąpie, płocie, ładne wzdręgi, karp się trafi (ale to nęcony długi czas) no i z drapieżników szczupak, okoń, sandacz, węgorz, sum. A na co złowić - na to na co Ci wygodniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi