hollow Napisano 29 Czerwca 2016 Napisano 29 Czerwca 2016 Witam koleżanki i kolegów temat wydawał mi się z poczatku dość prosty jednak po zagłębieniu się z niego doszedłem do wniosku że warto zapytać...Otóż wspólnie z kolegą chcemy wybrać się na 3 dniową wyprawę na ryby (głównie grunt - biała ryba) ogólnie braliśmy pod uwagę dwa kierunki- Mazury - i tu padło na łowisko specjalne http://www.wersminia.pl/lub,- Solina i tu pole namiotowe w okolicach miejscowosci Chrewt lub WołkowyjaPytania/wątpliwości 1. Czy znacie łowisko wersminia? czytałem trochę na forum opinie są różne jednak głównie pozytywne.. może był tam ktoś już w tym roku? Można tam spokojnie rozbić namiot gdzieś blisko wody i spokojnie siedzieć?2. Czy ktoś z Was łowił w ww. okolicach nad Soliną? wrażenia + pytania powyżej, może znacie jakies ciekawe miejsca? 3. i o to pytanie głównie chodzi Może ktoś z Was jest w stanie polecić dobre (i mam tu na myśli obfite w rybę) łowisko specjalne, nie chodzi mi o stawy hodowlane raczej o zadbane i zarybiane łowisko... powiedzmy w promieniu max 200-300 km od Lublina? Zalezy Nam na spokojnej okolicy bez kąpielisk i komercyjnych hitów Namiot, ognisko, grill, piwko i łowienie ryb przez 3 dni Z góry dziękuję za pomoc Cytuj
okonhel Napisano 29 Czerwca 2016 Napisano 29 Czerwca 2016 Solina bardzo chimeryczna, szczególnie latem. Prędzej poleciłbym Czorsztyn. Cytuj
bumtarara Napisano 29 Czerwca 2016 Napisano 29 Czerwca 2016 Tak jak kolega wyżej pisał, Solina latem jest ryzykowna. Możesz trafić na weekend, gdzie nie doczekasz się brania, a może trafić tak, że po 1 dniu będziesz miał dosyć łowienia Cytuj
hollow Napisano 29 Czerwca 2016 Autor Napisano 29 Czerwca 2016 Czoryszyn.. wygląda fajnie ale trochę daleko 400 km prawie... to zbiornik PZW? Cytuj
okonhel Napisano 30 Czerwca 2016 Napisano 30 Czerwca 2016 Czorsztyn to zbiornik PZW. Zezwolenie kupisz w sklepie wędkarskim na rynku w Nowym Targu. Cytuj
hollow Napisano 30 Czerwca 2016 Autor Napisano 30 Czerwca 2016 Spoko a coś bliżej Lublina znacie? Cytuj
okonhel Napisano 30 Czerwca 2016 Napisano 30 Czerwca 2016 Jak Cię ciągnie nad Solinę to możesz wynająć domek nad Soliną ale jezdzić nad San za pstrągiem. Jak nie mogłem połowić na Solinie w lato to tak zrobiłem. Sprawdz tylko w informatorze jakie przepisy obowiązują na poszczególnych odcinkach Sanu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi