jakubek1108 Napisano 10 Lipca 2016 Share Napisano 10 Lipca 2016 Tak jak w temacie poszukuje wędki do 100zł myślę o feeder podoba mi się obserwowanie szczytowki a jak mi się znudzi obserwowanie szczytowki to założę sygnalizator bran jakaś bombę i elektryczny sygnalizator i też będzie dobrze ? Lowie tylko na jeziorze na odległości. Ok 40-60 m głównie leszcze około 1-2kg ale i mniejsze , na żyłce przeważnie znajduje się sprężyna zanetowa nie wiem jaki numer ale wysokość ma około 6 cm , obecnie mam wędkę http://allegro.pl/wedka-lineaeffe-planet-tele-360cm-do-100g-fish-i5084221954.html ale gdy np ciągnę leszcze pół kg to w ogóle nic nie czuć i tyle frajdy z lowienia.... będę wdzięczny za wszystkie podpowiedzi wybaczcie że bez polskich znaków ale pisze z tel Wysłane z mojego HTC Desire 530 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morelowy Napisano 11 Lipca 2016 Share Napisano 11 Lipca 2016 Nie mam dużego doświadczenia, ale sam zakupiłem rok temu wędkę Mikado Trython Feeder i mogę powiedzieć, że jestem zadowolony. Ogólnie wędka ma dobre opinie w internecie. Niektórzy podpowiadali mi, że jeżeli na wody stojące to powinienem szukać pickera, czyli lekkiego feedera, a ten Mikado ma cw do 100g. Na rzekach nim nie łowiłem i nie wiem, jakby się spisywał. Poczekaj aż wypowiedzą się inni Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ras al Ghul Napisano 26 Lipca 2016 Share Napisano 26 Lipca 2016 Do 100zł mam w swoim arsenale Robinson Dynacore Feeder. Łowie nim głównie na rzekach. Jak do tej pory jestem bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi