Morsek Napisano 18 Lipca 2016 Napisano 18 Lipca 2016 Witam, Przeszukałem sporo tematów, nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie ( tylko odnośnie wód PZW były odpowiedzi ). Posiadam zezwolenie od dzierżawcy na amatorski połów ryb można łowić na dwie wędki. Czy jeżeli czasem wezmę kolegę aby połowił sobie ( on na jedna ja na drugą wędkę ) jest to problemem - mówię że są to moje dwie wędki itp. Nie spotkałem jeszcze osób kontrolujących zezwolenia ale z informacji wiem że takie są bodajże SSR. Jakie są wasze doświadczenia na zbiornikach dzierżawionych ? Pozdrawiam Cytuj
Goliat Napisano 18 Lipca 2016 Napisano 18 Lipca 2016 Dzierżawionych przez kogo? Wody PZW też są dzierżawione (przez PZW właśnie)... Z mojej wiedzy wynika, że każdy kto łowi powinien mieć pozwolenie, niezależnie na ile wędek łowi, niezależnie od dzierżawcy, mówi o tym RAPR, który wbrew wiedzy co niektórych nie dotyczy tylko wód PZW, ale ogólnie amatorskiego połowu ryb. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi