AFKO Napisano 18 Lipca 2016 Share Napisano 18 Lipca 2016 Witam czy mógł by mi ktoś wytłumaczyć jak z tym jest? Mój okręg (katowice) ma porozumienia z jakimiś tam innymi okręgami i na tych okręgach co są porozumienia to mogę łowić za darmo ?? Chce dopiero wyrobić kartę wędkarska więc dlatego tak pytam. Dziękuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diaflex Napisano 18 Lipca 2016 Share Napisano 18 Lipca 2016 Za darmo to i mordę coraz trudniej dostać. Porozumienia między Okręgami skutkują tylko zniżkami w opłatach, jeśli wykupuje się pozwolenie w obcym Okręgu, ale z podpisanym porozumieniem z Okręgiem macierzystym, w którym mamy wniesione opłaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonhel Napisano 19 Lipca 2016 Share Napisano 19 Lipca 2016 Różńie to z tymi porozumieniami bywało - kiedyśbywało "wzajemne honorowanie składek" czyli jak mam "Wody górskie" w swoim okręgu to np przy porozumieniu z okręgiem Bydgoszcz mogłem łowić a oni u nas. Teraz już raczej takich porozumień coraz mniej. Wracając do okręgu Katowice - wystarczy spytać "wujka Google" : http://www.katowice.pzw.org.pl/cms/17463/porozumienia_2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nalewator Napisano 26 Grudnia 2016 Share Napisano 26 Grudnia 2016 Ktoś wie jak wyglądają porozumienia PZW Opole na 2017r? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Odys80 Napisano 3 Stycznia 2017 Share Napisano 3 Stycznia 2017 O 26.12.2016 o 21:48, nalewator napisał: Ktoś wie jak wyglądają porozumienia PZW Opole na 2017r? http://www.pzw.org.pl/opole/wiadomosci/142435/64/porozumienia_okregu_pzw_opole_na_rok_2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalor Napisano 3 Stycznia 2017 Share Napisano 3 Stycznia 2017 Porozumienia w PZW Katowice to jakaś porażka, z tego co analizowałem to dobrze być członkiem PZW Jelenia Góra, mają fajne warunki porozumień. Dla mnie jako wędkarza mieszkającego na obrzeżach PZW Katowice przydały by się jakieś zniżki z sąsiadującymi PZW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amator Napisano 3 Stycznia 2017 Share Napisano 3 Stycznia 2017 Ja prawdopodobnie zapłacę w tym roku w Legnicy. Jak dla mnie mają najlepszą ofertę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi