korolowy Napisano 22 Lipca 2016 Share Napisano 22 Lipca 2016 Witam, mam kilka pytań odnośnie łowienia na tzw. ,,żywca". Po pierwsze, czy gdy złowię już kilka rybek przeznaczonych na żywca(w moim przypadku karaś z Wisły) mam zakończyć wędkowanie (zgodnie z RAPR) i wpisać wszystkie ryby w jednej kolumnie w tabelce na końcu zezwolenia??? I dopiero później wpisać jeszcze raz datę i rozpocząć łowienie od początku. Po drugie, jeżeli już mam pozyskanego żywca z łowiska, w którym mam zamiar łowić szczupaka, mogę przetrzymywać żywca w siatce na ryby które mogę zabrać z łowiska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasko43 Napisano 27 Lipca 2016 Share Napisano 27 Lipca 2016 Wszystko wpisujesz pod jedną datą jako jedno łowienie. Możesz trzymać je wszystkie razem. Na koniec ocenisz które zabierze a które wypuścisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wdflorek Napisano 14 Czerwca 2018 Share Napisano 14 Czerwca 2018 Do rejestru połowy wpisuje się tylko ryby zabierane z łowiska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi