ola_i Napisano 25 Lipca 2016 Share Napisano 25 Lipca 2016 Witam, wpadłam po uszy, połamałam nie swoją wędkę, w dodatku prezent od kogoś ważnego. Muszę odkupić szczytówkę do wędki, której już chyba nie produkują, może tutaj mnie ktoś poratuje... Wpisuję wszystko co jest na wędce: Konger Tiger Spin 275 HM Professional Graphite G5000, 270cm 2sec 10-40g, Heavy Medium Action IM5 Z góry dziękuję za wszelką pomoc ola_i@op.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadek Napisano 25 Lipca 2016 Share Napisano 25 Lipca 2016 Nie będzie łatwo Weź suwmiarkę elektroniczną i zmierz średnicę ułamanej szczytówki w najgrubszym miejscu, które wsadza się do sekcji wędki. Następnie wejdź na Allegro i wpisz, np. " szczytówka xxx". To xxx to oczywiście średnica. Rach-ciach i załatwione. Np. http://allegro.pl/szczytowka-drgajaca-zielona-srednia-od-2-8-4-5mm-i5253432295.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi