adazz11 Napisano 29 Lipca 2016 Share Napisano 29 Lipca 2016 Witam, Mógłby ktoś się wypowiedzieć jak wygląda sprawa z tym zbiornikiem w tym roku. Zarówno chodzi mi o białą rybę i drapieżnika. Może mógłby ktoś podpowiedzieć coś apropo tego zbiornika. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid7123 Napisano 2 Sierpnia 2016 Share Napisano 2 Sierpnia 2016 Wybieram się tam w tym miesiącu na tydzień odpocząć, w zeszłym roku jak byłem, to połowiłem ładnych okoni +30cm. Z gruntu bardzo słabo, małe okonie jakiś jazgarz, jakaś wzdręga totalna porażka, mimo tego się nie zniechęcam, w tym roku bardziej na drapieżnika, bo sam widziałem kilka pięknych ataków. Wyglądało mi to na ładne sztuki przede wszystkim bolenia. Okonia ładnego idzie złowić szczupaka podobno też, a z boleniem wiadomo czasami jest bardzo ciężko wszędzie go przechytrzyć. Jeżeli się tam wybierasz to mam nadzieje że połowimy . Połamania ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adazz11 Napisano 5 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2016 Jestem już od kilku dni nad jeziorem w Zarzeczu. Boleni prawdziwe zatrzęsienie cały dzień woda się gotuje od boleni atakujących stada uklei. Z gruntu oprócz małych płotek żadnych rezultatów choć przyznam się że bardziej skupiłem się na spinningu. Okoni na gumę naprawdę dużo w przedziale 15-20 cm ale na razie nic większego. Wieczorem trafił się też mały sandacz ok 30-40cm. Wybrałem się również łodzią na szczupaka w stronę pogłębiarki lecz wyniki marne. Na szczupaka byłem też w okolicach rybaka gdzie uderzył mi w gumę szczupak lecz po kilku chwilach uciekł. Zobaczymy jak będzie dalej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 31 Marca 2020 Share Napisano 31 Marca 2020 Poszukuję informacji na temat łowienia boleni na jeziorze Żywieckim. Będę wdzięczny za wszelki wskazówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi