Tsaju Napisano 29 Lipca 2016 Share Napisano 29 Lipca 2016 Witam, zakupiłem dziś stopery firmy Jaxon Zdjęcie stoperków Zdjęcie w przybliżeniu Lecz nie mam pojęcia jak je założyć, jest tam małe oczko ale nie da rady przełożyć. Ktoś używa je i mógł powiedzieć jak to założyć na włos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadek Napisano 29 Lipca 2016 Share Napisano 29 Lipca 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jony Napisano 1 Sierpnia 2016 Share Napisano 1 Sierpnia 2016 O 29 lipiec 2016 o 21:38, Tsaju napisał: Witam, zakupiłem dziś stopery firmy Jaxon Zdjęcie stoperków Zdjęcie w przybliżeniu Lecz nie mam pojęcia jak je założyć, jest tam małe oczko ale nie da rady przełożyć. Ktoś używa je i mógł powiedzieć jak to założyć na włos? Nie bardzo wiem co to jest, ale moim zdaniem nie są to stopery do mocowania przynęty na włosie. Kup sobie normalne stopery za kilka złotych i nie będziesz miał problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tsaju Napisano 1 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2016 5 godzin temu, jony napisał: Nie bardzo wiem co to jest, ale moim zdaniem nie są to stopery do mocowania przynęty na włosie. Kup sobie normalne stopery za kilka złotych i nie będziesz miał problemów. Są to stopery na włos, według tego filmiku oraz opisu na różnych sklepach internetowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jony Napisano 1 Sierpnia 2016 Share Napisano 1 Sierpnia 2016 Przerobiłem już w swojej karierze sporo wszelkiego typy stoperów, ale z takim wynalazkiem spotkałem się po raz pierwszy. W każdym sklepie wędkarskim dostaniesz szeroką ofertę stoperów do kulek, pelletu, więc po co bawić się w takie wynalazki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi