Silver Napisano 31 Lipca 2016 Share Napisano 31 Lipca 2016 Który z tych feederow będzie lepszy ? O obu wędkach są dobre opinie,obie wędki ta sama długość o ciężar wyrzutu. Golden Lion tańsza o jakieś 20-30 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buszmen Napisano 31 Lipca 2016 Share Napisano 31 Lipca 2016 Miałem Trhyton w wersji 330cm. na mój gust ''gamgacz'' wolę sztywniejsze wędki o szczytowej akcji dlatego chwalę sobie Mikado Golden Bay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Napisano 31 Lipca 2016 Autor Share Napisano 31 Lipca 2016 Co masz na myśli pisząc ,,gamgacz"" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek_86 Napisano 15 Sierpnia 2016 Share Napisano 15 Sierpnia 2016 Mam z mikado golden bay wiec nieco inna niz w tytule (jest szczywniejsza) ale wedlug mnie dosc delikatna wedka. Np na nurt z koszykiem 70-80 trzeszczy przy wyrzucie tak jakby miala juz dosc i boje sie ja zlamac (kiedy mialem innego kija juz nie pamietam firmy i przy wlasnie podobnym trzasku po prostu pekla). Mam od tego sezonu robinsona kinetik 3,6 m z cw 40-90 wiec sporo mniejszym ale co dziwne nie mam w niej trzaskow z ciezarkiem 70-80 ?! Ogolnie sprawia wrazenie jakby zrobionej z lepszego tworzywa. Jak masz mozliwosc to porownaj w sklepie jakims bo cena dobra i wedlug mnie kijek tez wypada lepiej w praktyce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rybiastycznie Napisano 30 Sierpnia 2016 Share Napisano 30 Sierpnia 2016 Stawiałbym na golden baya, stabilniejsza niż trython Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi