ptaku Napisano 4 Sierpnia 2016 Share Napisano 4 Sierpnia 2016 Przyszedł mi do głowy taki pomysł, zapewnię wielu z was chciało by przetestować różne przynęty ale nie każdy może sobie pozwolić na zakup 5-10 rożnych przynęt czy to z racji finansowej czy np nie wędkujemy na tyle dużo aby mieć w domu takie zapasy. Tak wiec proponuje aby w tym wątku wpisywały się osoby które mogą udostępnić cześć swoich przynęt i wymienić się na inna, np ja oferuje przynętę XXX i osoba która jest zainteresowana proponuje mi np przynętę YYY, ilość przynęty ustalamy indywidualnie jako że nie każdy ma wagę możemy określać ilość w sztukach np 20-30 porcji. Jeśli moderatorzy uważają ten post za głupotę to proszę skasować wątek a jak się przyjmie to będzie fajnie. Tak wiec może ja zacznę Oferuje pellet Winnner Monster Halibut 6mm, poszukuje innego (dowolny aromat) 6-8mm, wysyłka pocztą zwykłym listem (po co iść w koszty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi