Paweł Rusa Napisano 11 Sierpnia 2016 Share Napisano 11 Sierpnia 2016 http://allegro.pl/wedka-karpiowa-jaxon-arcadia-carp-3-6m-3-50lbs-i6048634176.html A jeśli nie taka to taką polecacie do 100 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amator Napisano 20 Sierpnia 2016 Share Napisano 20 Sierpnia 2016 Nie wiem czy te 3,5lbs nie jest za dużo. Myślę że 3lbs spokojnie wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ras al Ghul Napisano 29 Sierpnia 2016 Share Napisano 29 Sierpnia 2016 Zależy jaka ma być sygnalizacja brań? Jeżeli sygnalizator, bombka czy inne ustrojstwo niż drgająca szczytówka to powinno dać radę. Ja osobiście do 100 zł mogę polecić Robinson Dynacore Carp Hunter. Wziąłbym 3,9m i 2,75lbs. Mocne wędzisko z bardzo dużym zapasem mocy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi