miyuu Napisano 12 Sierpnia 2016 Share Napisano 12 Sierpnia 2016 Hej, dołączyłam, do tego forum w konkretnym celu - mój tato w listopadzie br kończy 50 lat. Jego zamiłowaniem od zawsze było wędkarstwo. Niestety nie ma nigdy czasu/pieniędzy żeby się wybrać na jakąś wyprawę i przez całe życie odmawiał sobie wszystkiego na rzecz rodziny. Razem z siostrą chcemy przygotować dla niego taką miłą niespodziankę i gdzieś wysłać go na ryby. My się na tym w ogóle nie znamy więc liczę na pomoc specjalistów - czyli Was Wiem, że tato ma jakieś wędki ale ciągle na nie narzeka więc raczej są kiepskie, dlatego dobrze by na wyjeździe miał zagwarantowany sprzęt. Miejsce wyjazdu bliżej nie określone - ale myślałam, żeby była to Skandynawia. Data wyjazdu : listopad Cena tak +/- 2000 zł Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonhel Napisano 13 Sierpnia 2016 Share Napisano 13 Sierpnia 2016 Poczytaj na tej stronie - chyba najbogatsza oferta wypraw wędarskich. http://www.wyprawynaryby.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przewodnicywedkarscy.pl Napisano 14 Sierpnia 2016 Share Napisano 14 Sierpnia 2016 O 12.08.2016 o 23:04, miyuu napisał: Hej, dołączyłam, do tego forum w konkretnym celu - mój tato w listopadzie br kończy 50 lat. Jego zamiłowaniem od zawsze było wędkarstwo. Niestety nie ma nigdy czasu/pieniędzy żeby się wybrać na jakąś wyprawę i przez całe życie odmawiał sobie wszystkiego na rzecz rodziny. Razem z siostrą chcemy przygotować dla niego taką miłą niespodziankę i gdzieś wysłać go na ryby. My się na tym w ogóle nie znamy więc liczę na pomoc specjalistów - czyli Was Wiem, że tato ma jakieś wędki ale ciągle na nie narzeka więc raczej są kiepskie, dlatego dobrze by na wyjeździe miał zagwarantowany sprzęt. Miejsce wyjazdu bliżej nie określone - ale myślałam, żeby była to Skandynawia. Data wyjazdu : listopad Cena tak +/- 2000 zł Pozdrawiam Witaj. Proszę napisz do mnie maila lub zadzwoń. Doradzę Tobie, jaką wyprawę wybrać dla Twojego taty na urodziny. Kontakt do mnie: sebastian@guidedfishing.pl lub nr tel. +48 786 874 825. Naszą pełną ofertę, możesz zobaczyć tutaj: http://przewodnicywedkarscy.pl Zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi