Robal Napisano 14 Sierpnia 2016 Share Napisano 14 Sierpnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 13 Września 2016 Autor Share Napisano 13 Września 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 24 Września 2016 Autor Share Napisano 24 Września 2016 Wkradl sie blad w obliczeniach dla EsoxHunter, poprawione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 20 Października 2016 Autor Share Napisano 20 Października 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 28 Października 2016 Autor Share Napisano 28 Października 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 15 Listopada 2016 Autor Share Napisano 15 Listopada 2016 A tak obecnie prezentują się wyniki po podliczeniu rekordów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 28 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2016 3 dni do zakończenia rywalizacji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 16 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2017 Ostateczna klasyfikacja i punktacja II Tury Grand Prix haczyk.pl 2016. Niekwestionowanym zwycięzcą zostaje KrzysiekG, 2 miejsce zajmuje Gofer, a tuż za nim Robal. KrzysiekG okazał łowcą największej liczby rekordów: jazia 47cm, leszcza 71cm, karasia 41cm i sandacza 71cm. Najbardziej wszechstronnmi wędkarzem został Elast93 - łowca 9 różnych gatunków (leszcz, okoń wzdręga, karaś, lin, karp, pstrąg tęczowy, sandacz, szczupak). Największa ryba to sum złowiony przez michalvcf: 163cm. Gratulacje dla zwycięzcy i pozostałych uczestników. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.