Adriano14 Napisano 24 Sierpnia 2016 Napisano 24 Sierpnia 2016 Witam serdecznie, poszukuję łowisk komercyjnych w małopolskim jak i śląskim (tam również zamieszczę post) z domkami, chce się wybrać we wrześniu więc namioty odpadają (zimne noce) a chcę jechać z żoną. Chciałbym aby domki były jak najbliżej wody. Połowić chciałbym z gruntu konieczność ważenia lub brak możliwości zabierania ryb to sprawa drugoplanowa (chodzi o łowienie nie o mięso). Oczywiście chciałbym mieć możliwość łowienia w nocy. Ktoś ma jakiś namiar doświadczenie z tego typu łowiskami ? Dzięki z góry za odpowiedź. Cytuj
ziba84 Napisano 24 Sierpnia 2016 Napisano 24 Sierpnia 2016 Rok temu na weekend majowy byłem na Bobrowym Rozlewisku w Zabierzowie Bocheńskim.Domki świetne.W maju było bardzo wiele osób ale myślę że we wrześniu będzie ok. http://bobrowe-rozlewisko.pl/index.php/kemping Cytuj
ptaku Napisano 24 Sierpnia 2016 Napisano 24 Sierpnia 2016 Fajna wyglądaj te "bobry", podłącze sie pod pytanie zna ktoś coś w stylu z linka powyżej ale w promieniu 200km od Warszawy. Cytuj
Adriano14 Napisano 25 Sierpnia 2016 Autor Napisano 25 Sierpnia 2016 wygląda ciekawie , chyba się skuszę dzięki. Cytuj
Dadi Napisano 28 Sierpnia 2016 Napisano 28 Sierpnia 2016 a ktoś tam łowił ostatnio? jak efekty? Bo szczerze powiedziawszy rok wstecz byłem tam pare razy i zrezygnowałem, na dużym stawie kicha totalna, na małym nie byłem ale to takie bajoro, w którym pływają karpie i amury. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi