Adriano14 Napisano 24 Sierpnia 2016 Share Napisano 24 Sierpnia 2016 Witam serdecznie, poszukuję łowisk komercyjnych w małopolskim jak i śląskim (tam również zamieszczę post) z domkami, chce się wybrać we wrześniu więc namioty odpadają (zimne noce) a chcę jechać z żoną. Chciałbym aby domki były jak najbliżej wody. Połowić chciałbym z gruntu konieczność ważenia lub brak możliwości zabierania ryb to sprawa drugoplanowa (chodzi o łowienie nie o mięso). Oczywiście chciałbym mieć możliwość łowienia w nocy. Ktoś ma jakiś namiar doświadczenie z tego typu łowiskami ? Dzięki z góry za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziba84 Napisano 24 Sierpnia 2016 Share Napisano 24 Sierpnia 2016 Rok temu na weekend majowy byłem na Bobrowym Rozlewisku w Zabierzowie Bocheńskim.Domki świetne.W maju było bardzo wiele osób ale myślę że we wrześniu będzie ok. http://bobrowe-rozlewisko.pl/index.php/kemping Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptaku Napisano 24 Sierpnia 2016 Share Napisano 24 Sierpnia 2016 Fajna wyglądaj te "bobry", podłącze sie pod pytanie zna ktoś coś w stylu z linka powyżej ale w promieniu 200km od Warszawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adriano14 Napisano 25 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2016 wygląda ciekawie , chyba się skuszę dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadi Napisano 28 Sierpnia 2016 Share Napisano 28 Sierpnia 2016 a ktoś tam łowił ostatnio? jak efekty? Bo szczerze powiedziawszy rok wstecz byłem tam pare razy i zrezygnowałem, na dużym stawie kicha totalna, na małym nie byłem ale to takie bajoro, w którym pływają karpie i amury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi