artek0823@o2.pl Napisano 25 Sierpnia 2016 Napisano 25 Sierpnia 2016 Cześć ! Niedawno zakupiłem wędkę caperlan 210 0,5-5 g i wydaje mi się bardzo sztywna . Co o niej myślicie ? Cytuj
jony Napisano 25 Sierpnia 2016 Napisano 25 Sierpnia 2016 Może najpierw trzeba było zapytać, a dopiero później kupować. Teraz to już musztarda po obiedzie i masz to co masz. Osobiście staram się kupować sprzęt, który mogę dotknąć, sprawdzić, ewentualnie po przeczytaniu wielu pozytywnych opinii decyduję się na zakup. Trzeba jednak pamiętać o tym, że sprzęt, który odpowiada jednej osobie dla innej może być porażką. Cytuj
diaflex Napisano 25 Sierpnia 2016 Napisano 25 Sierpnia 2016 Zawsze jak jestem w Decathlonie, odwiedzam stoisko wędkarskie, wiedząc że i tak nic godnego uwagi tam nie zobaczę....., no ale to takie małe moje zboczenie dotyczące stoisk ze sprzętem wędkarskim. Dotąd, a dość często tam zaglądam na nic ciekawego tam się nie natknąłem, przynajmniej w Żorach. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi