artek0823@o2.pl Napisano 25 Sierpnia 2016 Share Napisano 25 Sierpnia 2016 Cześć ! Niedawno zakupiłem wędkę caperlan 210 0,5-5 g i wydaje mi się bardzo sztywna . Co o niej myślicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jony Napisano 25 Sierpnia 2016 Share Napisano 25 Sierpnia 2016 Może najpierw trzeba było zapytać, a dopiero później kupować. Teraz to już musztarda po obiedzie i masz to co masz. Osobiście staram się kupować sprzęt, który mogę dotknąć, sprawdzić, ewentualnie po przeczytaniu wielu pozytywnych opinii decyduję się na zakup. Trzeba jednak pamiętać o tym, że sprzęt, który odpowiada jednej osobie dla innej może być porażką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diaflex Napisano 25 Sierpnia 2016 Share Napisano 25 Sierpnia 2016 Zawsze jak jestem w Decathlonie, odwiedzam stoisko wędkarskie, wiedząc że i tak nic godnego uwagi tam nie zobaczę....., no ale to takie małe moje zboczenie dotyczące stoisk ze sprzętem wędkarskim. Dotąd, a dość często tam zaglądam na nic ciekawego tam się nie natknąłem, przynajmniej w Żorach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi