Okoń122 Napisano 30 Sierpnia 2016 Share Napisano 30 Sierpnia 2016 Witam. W zeszłym roku nabyłem wędkę na szczupaki/sandacze Konger Carbomaxx Team Spin 270cm do 20g wyrzutu. Niestety z mojej głupoty węd9ce urwało szczytówke (złamałem ją drzwiami w pokoju) ale Konger mnie pozytywnie zaskoczył i mimo uznania usterki jako mojej winy dostałem drugi, identyczny NOWIUTKI model tej wędki. Ofoliowany cały, z karteczkami itp. Jako, że łapanie szczupłych i sandaczy zostało wyparte przez miłość do łowienia okoni, tak chciałbym odsprzedać tą wędke. Po gwarancji (miesiąc temu) zrobiłem z nią 2-3 wypady nad wisłe. Wpadł szczupły na 70cm i sandaczyk 68cm, oczywiście wróciły do wody Wędka pięknie pracowała. Wędka ma nawet jeszcze ofoliowany dolnik. Do wędki daję gratis też kołowrotek z allegro, chiński Rumpol New Master za 35z (z przesyłką)ł z allegro. Powiem szczerze, że lepiej chodzi od kultowego goldena z metalową szpulką za 90zł Za wędkę z kołowrotkiem chciałbym 70zł do negocjacji. Sprzęt jest praktycznie nie używany, prócz tych 2-3 wypadów. Zero jakichkolwiek zarysowań czy uszkodzeń. Do wędki także oryginalny, czarny pokrowiec. Kontakt na Priv lub telefonicznie: 506 975 966 Mogę podesłać zdjęcia, jeśli ktos chce ją zobaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Okoń122 Napisano 1 Września 2016 Autor Share Napisano 1 Września 2016 Cena zmniejszona ostatecznie do 60zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid7123 Napisano 1 Września 2016 Share Napisano 1 Września 2016 Polecam ten model, sam miałem tylko że do 10g bardziej pod okonie ale ze szczupakiem 65cm dała sobie spokojnie radę. Jak na tak niską cenę jest naprawdę dobra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Okoń122 Napisano 14 Września 2016 Autor Share Napisano 14 Września 2016 Do zamknięcia. Nie aktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi