wacorij Napisano 6 Września 2016 Share Napisano 6 Września 2016 Lekki i cena poniżej 150 zł, przeleciałem parę forum na szybko i opinie ogólnie pozytywne, decydowalibyście się? Łożysko oporowe System wolnej szpuli super Freerunner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiwik50 Napisano 7 Września 2016 Share Napisano 7 Września 2016 Dla mnie super, komuś tam czytałem nie podobał się ten brokat dla mnie to akurat na plus ale to kwestia gustu:) Sam kołowrotek grafitowa konstrukcja i wolna szpula jak sam widzisz za te pięniądze to bardzo ciekawa pozycja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ras al Ghul Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 Domyślam się, że chodzi o kołowrotek Robinsona? Mam Feeder II FD mam Long Cast II. Myślę, że będziesz zadowolony z Method Feeder FD. Solidne kręciołki jak na tę cene. No i 5 lat gwarancji chyba coś znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi