Madzia Napisano 23 Września 2016 Share Napisano 23 Września 2016 Witam ! czy ktoś z Was łowił może na zbiorniku PZW Kudowa Zakrze? Jakie rybki mieliście okazję tam połowić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rush111 Napisano 23 Września 2016 Share Napisano 23 Września 2016 Siemka. A czy to jest gdzieś koło Kudowy-Zdrój ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madzia Napisano 23 Września 2016 Autor Share Napisano 23 Września 2016 Tak. Ten staw jest dokładnie w Kudowie Zdrój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rush111 Napisano 23 Września 2016 Share Napisano 23 Września 2016 OK , ale widzę że jest jeden staw vis-a-vis stacji BP a drugi w parku . To o który staw pytasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madzia Napisano 23 Września 2016 Autor Share Napisano 23 Września 2016 o staw pzw czyli ten przy głównej drodze naprzeciwko stacji BP. Staw w parku nie jest przecież łowiskiem, chociaż pełno w nim ozdobnych rybek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grand Napisano 20 Czerwca 2017 Share Napisano 20 Czerwca 2017 Totalne bezrybie. Siedziałem tam kilka nocek, same sumiki karłowate. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojTech Napisano 31 Maja 2018 Share Napisano 31 Maja 2018 W dniu 20.06.2017 o 15:14, grand napisał: Totalne bezrybie. Siedziałem tam kilka nocek, same sumiki karłowate. Nieprawdą jest, to co piszesz. Ryb w tym stawie jest od zatrzęsienia i wcale nie trzeba łowić karpii, którymi zarybiają ten zbiornik. Jest tu sporo ładnych leszczy, płoci i karasi, głównie srebrzystych. Nie wiem jak z linem, bo jeszcze nie złowiłem, ale na pewno jest. Spinningiści mogą próbować na sandacza lub szczupaka. To, że jest tu dużo sumików karłowatych, to akurat prawda, dlatego polecam łowić na pellet lub kukurydzę. Można spróbować szczęścia z kulką proteinową, bo ponoć są tu bardzo duże karpie. W dniu 20.06.2017 o 15:14, grand napisał: Totalne bezrybie. Siedziałem tam kilka nocek, same sumiki karłowate. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi