dan88 Napisano 28 Września 2016 Share Napisano 28 Września 2016 Witam potrzebuje wedki na splawik na karpie w okolicach 2-6kg. Bede je lowic na stawach hodowlanych i ewentualnie nad jeziorem. Znalazlem takie dwie wedki ktore mnie zainteresowaly.http://topfishing.istore.pl/pl/konger-carbomaxx-team-match-420-25-mocna.htmlhttp://topfishing.istore.pl/pl/konger-maxer-float-390-40g-uniwersalny-kij.htmlWytrzmaja pod ta ryba czy szukac cos innego. Moge wydac max 200zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madmax Napisano 13 Października 2016 Share Napisano 13 Października 2016 Match odpada, jest za delikatny na 6kg Karpie, druga propozycja będzie bardziej odpowiednia Jeśli szukasz też innych wędzisk to poprzeglądaj te z oznaczeniem Float albo nawet Power Float Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marbo30 Napisano 13 Października 2016 Share Napisano 13 Października 2016 Tego matcha sobie odpusc za slaby tak jak powiedział kolega wyżej za ta cene co chcesz ta druga bedzie lepsza ,ja posiadam na takie wlasnie karpie Daiwa Aqualite Power float 390cm /50 dobrze sobie radzi z wieszymi karpiami ,wieksze chodzi mi do 5 kg bo takie na nia lowilem ,troche drozsza wedka,ale warta swojej ceny ,mam dwie starszy i nowszy model ,uważam ,że starszy był lepszy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madmax Napisano 14 Października 2016 Share Napisano 14 Października 2016 Potwierdzam to co napisał marbo30 - też mam tego Aqualite to takiego łowienia - wędka faktycznie jest droższa ale jest moim zdaniem warta swojej ceny i wędkuje się ją super ciągnąc zarówno kilogramowe Leszczyki jaki i 5kg Karpiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marbo30 Napisano 14 Października 2016 Share Napisano 14 Października 2016 Zapomniałem dopisac tak jak pisze Madmax kij pracuje bardzo dobrze tez na mniejszych rybkach mimo tego ze ma duze CW fajnie sie holuje leszczyki, karasie ,ale uzywałem go tez na martwa rybke na sandacze i tez dawal rady bez problemu wiec warto sie zastanowic nad tym kijem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi