Krzysiek1 Napisano 5 Października 2016 Share Napisano 5 Października 2016 Witam. Jestem początkujący w wędkowaniu i chciałbym złożyć jakiś sprzęt ale nie mam pojęcia za czym sie oglądać. Potrzebuje sprzet głównie na stawy jeziora i na rzeki taki bardziej uniwersalny. Nie spodziewam się bicia rekordów bardziej stawiam na niezawodność. Dotychczas łowiłem na spławik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TotalCarpbaits Napisano 19 Września 2017 Share Napisano 19 Września 2017 Proponuję poczytać istniejące tematy na forum odnośnie wyboru wędki oraz akcesoriów, gdzie najpierw określisz szczegóły, tego jaka metoda łowisz itd oraz jaki budżet posiadasz. Dopiero wtedy będziemy mogli pomóc i doradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iperch Napisano 30 Sierpnia 2018 Share Napisano 30 Sierpnia 2018 Ważny jest budżet jaki chcesz przeznaczyć na ten cel, na pewno czytałeś już kilka tematów podwieszonych i masz swoje typy więc daj je do oceny na forum i wtedy doradzimy, pomożemy podczas wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacektalin Napisano 17 Sierpnia 2019 Share Napisano 17 Sierpnia 2019 Przede wszystkim poczytaj to co już jest na forum. Po drugie na Twoim miejscu zastanowiłbym się nad inwestycją w sprzęt z dyskontu, np. Lidl czy Biedronka, jak sam powiedziałeś, na ten moment jesteś początkującym sam nie wiesz jeszcze czy "zarazisz" się tą pasją 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 18 Sierpnia 2019 Share Napisano 18 Sierpnia 2019 2016 2017 2018 2019 - 👍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacektalin Napisano 19 Sierpnia 2019 Share Napisano 19 Sierpnia 2019 W dniu 18.08.2019 o 15:32, zajac222 napisał: 2016 2017 2018 2019 - 👍 Bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi