Danielos Napisano 15 Października 2016 Share Napisano 15 Października 2016 Chciałbym Zakupić wędkę karpiową razem z kołowrotkiem do 400 zł by mnie to wyniosło za wszystko będę łowić na Dunajcu z brzegu stawy żwirowe i wody pzw tak samo chce by wędka służyła do żywca ewentualnie trupka jestem nowy w tej dziedzinie bo łowiłem tylko na feedery więc mam nadzieję ze ktoś tutaj pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marbo30 Napisano 15 Października 2016 Share Napisano 15 Października 2016 Mge Ci polecic wedki Shimano Alivio lub Daiwa Black Widow dobre karpiówki ,mam je juz pare lat i nie mam z nimi problemow ,a i na zywca lub trupka można je użyć jak dobrze poszukasz to moze za ok 200 - 220 zl kupisz oczywiscie za jedna szt. ,a co do kołowrotka to dobry jest Okuma Travertine 55 z wolnym biegiem za ok 180 zl i masz dobry sprzet na poczatek w cenie 400zl . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzopPracz Napisano 2 Listopada 2016 Share Napisano 2 Listopada 2016 Podłączę się do tematu. Też szukam czegoś podobnego i na oku mam Wędkę Carpex Cobalt Carpi młynek Carpex Atomium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 3 Listopada 2016 Share Napisano 3 Listopada 2016 W temacie sprzedam wystawiłem dwie karpiówki Shimano Catana w bardzo dobrym stanie więcej leżą niż je używam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi