Mariusz1 Napisano 1 Listopada 2016 Share Napisano 1 Listopada 2016 Witam ludzi po fachu. Może mi ktoś napisać gdzie w Jantarze można dokonać opłaty za wędkowanie dwu tygodniowe na Bałtyku, oraz jaka to jest kwota.Serdeczne Dzięki połamania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budek Napisano 1 Listopada 2016 Share Napisano 1 Listopada 2016 Kolego szybciej i łatwiej kupisz przez internet ja tak robiłem w tym roku jak pojechałem na trocie wystarczy przelew i dostęp do drukarki pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 2 Listopada 2016 Autor Share Napisano 2 Listopada 2016 Budek mogę cię prosić o link do strony o której wspomniałeś wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budek Napisano 2 Listopada 2016 Share Napisano 2 Listopada 2016 http://www.pzw.org.pl/home/wiadomosci/109523/62/wedkarstwo_morskie__nowe_przepisy prosze bardzo i życzę połamania 😎 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 23 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2017 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi