Gość Anonymous Napisano 10 Kwietnia 2005 Napisano 10 Kwietnia 2005 Witam!!! Wybieram się do hiszpanii nad morze śródziemne.Korci mnie żeby pomoczyć kij w morzu.Czy ktoś z Was może się podzielić doświadczeniami jak i na co łowić. pozdrawiam olo
maniek Napisano 11 Kwietnia 2005 Napisano 11 Kwietnia 2005 Olo nie napisałeś jaki rejon wchodzi w rachube , troche informacj o Hiszpani moge ci podesłac jak będe z kumplem rozmawiał.
Gość Anonymous Napisano 21 Kwietnia 2005 Napisano 21 Kwietnia 2005 dzięki za odpowiedz jadę do Denii na Costa Blanca /cypel na przeciwko Ibizy/ czekam na informacje hejas OLO
maniek Napisano 13 Maja 2005 Napisano 13 Maja 2005 Olo dopiero teraz moge ci troche odpowiedzieć o Hiszpani bo rozmawiałem z kumplem jak cię to jeszcze interesuje
Gość Anonymous Napisano 13 Maja 2005 Napisano 13 Maja 2005 Olo hiszpania jest dozwolona w kaydej czesci ,nic nie potrzebujezs oprucz checi i kija ,zadnych oplat
Mike_Mil Napisano 31 Stycznia 2007 Napisano 31 Stycznia 2007 temet powrucił jak bumerang.... prawdopodobnie wyjade do hispania w 3 mieś delegację... mam kilka pyt: czy sa jakieś opłaty......(czy musi być opłacona polska karta) jak ceni sie tam sprzęt,czy mam zabierac ze sobą ,czy kupić na miejscu,ewentualnie na co sie nastawiac...... z wszelkiego rodzaju podpowiedzi z góry dziękuje..... i juz wiem wiecej: jade napewno w czasie do 1,5tyg.... miejsce docelowe:Gibraltar nie ma nikogo kto mógłby udzielić mi porad?? mam brać kija ze sobą?jakiego?na co sięnastawiac?połowy w zatoce?nie wiem nic.....
Mike_Mil Napisano 3 Marca 2007 Napisano 3 Marca 2007 wylot mam juz w ten wtorek a jak na złosć nic nikt nie wie....... ost szansa dla mnie,podpowidzcie co brac ze soba na jakie gatunki ryb sie nastawić łowiac w morzu z brzegu.........
Mike_Mil Napisano 7 Lipca 2007 Napisano 7 Lipca 2007 co do łowienia nie potrzeba żadnych zezwoleń oczywiscie na łowienie w morzu i w dzień...na noc potrzebna licencja.... połowić można wszedzie..ja łowiłem w nowym porcie w algaziras,wrzucam kilka fotek co może się zaczepić.. złowiłem też murene około 1,2m dłógości,ale niestety nie miałem wtedy aparatu http://foto.m.onet.pl/_m/583cfc4292992aca605d6a9a05560897,14,19,0.jpg
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.