Jarecki01 Napisano 11 Listopada 2016 Napisano 11 Listopada 2016 Założyłem podobny wątek o październiku i po Waszych radach pojechałem warto było karp około 10 kg jak na początkującego super sprawa i kilka mniejszych ogólnie była super zabawa . Teraz mam pytanie za dwa dni chcę pojechać znów na rybki do Nieznanowic łowisko Kowboja oczywiście jutro zadzwonię czy jest otwarte ponieważ niedaleko mnie łowiska komercyjne zakończyły sezon . I tu znów pytanie czy z gruntu uda się coś upolować koszyk i sprężyna spining mnie nie interesuje za wcześnie jeszcze jak dla mnie . Białoryb się skusi czy sobie odpuścić drapieżniki zostawiam na przyszły rok . Pozdrawiam Cytuj
tomek1 Napisano 12 Listopada 2016 Napisano 12 Listopada 2016 Pewnie, że jest szansa. Nie znam rybostanu tego łowiska, ale skoro w cenniku mają płoć, leszcza- to znaczy, że te ryby są. To gatunki które żerują cały rok, szczególnie płocie są rybami bardzo aktywnymi jesienią i w zimie. Również na karpia jeszcze jest szansa. Trzeba próbować rybnych smaków przynęt lub wręcz zakładać żywe przynęty na haczyk- białe i czerwone robaki. Na mniejsze karpie najlepsza jest drgająca szczytówka. Warto próbować zestawu method feeder. 1 Cytuj
Jarecki01 Napisano 12 Listopada 2016 Autor Napisano 12 Listopada 2016 Dzięki za pomóc chyba się skuszę i pojadę jutro teraz dzwoniłem i lowisk otwarte tylko nikt już nie przyjeżdża bo zimno . Zobaczymy jaka jutro będzie pogoda . Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi