Jarecki01 Napisano 11 Listopada 2016 Share Napisano 11 Listopada 2016 Założyłem podobny wątek o październiku i po Waszych radach pojechałem warto było karp około 10 kg jak na początkującego super sprawa i kilka mniejszych ogólnie była super zabawa . Teraz mam pytanie za dwa dni chcę pojechać znów na rybki do Nieznanowic łowisko Kowboja oczywiście jutro zadzwonię czy jest otwarte ponieważ niedaleko mnie łowiska komercyjne zakończyły sezon . I tu znów pytanie czy z gruntu uda się coś upolować koszyk i sprężyna spining mnie nie interesuje za wcześnie jeszcze jak dla mnie . Białoryb się skusi czy sobie odpuścić drapieżniki zostawiam na przyszły rok . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 12 Listopada 2016 Share Napisano 12 Listopada 2016 Pewnie, że jest szansa. Nie znam rybostanu tego łowiska, ale skoro w cenniku mają płoć, leszcza- to znaczy, że te ryby są. To gatunki które żerują cały rok, szczególnie płocie są rybami bardzo aktywnymi jesienią i w zimie. Również na karpia jeszcze jest szansa. Trzeba próbować rybnych smaków przynęt lub wręcz zakładać żywe przynęty na haczyk- białe i czerwone robaki. Na mniejsze karpie najlepsza jest drgająca szczytówka. Warto próbować zestawu method feeder. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarecki01 Napisano 12 Listopada 2016 Autor Share Napisano 12 Listopada 2016 Dzięki za pomóc chyba się skuszę i pojadę jutro teraz dzwoniłem i lowisk otwarte tylko nikt już nie przyjeżdża bo zimno . Zobaczymy jaka jutro będzie pogoda . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi