TomaszJ Napisano 18 Listopada 2016 Share Napisano 18 Listopada 2016 Zdarza mi się łowić co jakiś czas, ale określiłbym siebie, jako początkującego wędkarza. Sprzęt, którego używam, dostałem bardzo dawno temu i nigdy nie zastanawiałem się do czego on jest przeznaczony. Teraz zamierzam zmienić sprzęt i w miarę uniwersalnego sprzętu. Łowię nad jeziorami i z reguły ze spławikiem Czy ten kołowrotek będzie się nadawać: http://kolowrotki.sklep-outlet.pl/outlet-promocja-tylko-4-szt-kolowrotek-spro-maly-uniwersalny-passion-rd-610-3x-woblerki-gratis-210428cf6042ab58f3e9467d60bc224b.html? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonhel Napisano 19 Listopada 2016 Share Napisano 19 Listopada 2016 Spro Passion to jeden z najlepszych budżetowych kołowrotków. Ale proponuję wybrać z przednim hamulcem i większy model - będzie miał więcej zastosowań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi