RybakMarek Napisano 29 Listopada 2016 Share Napisano 29 Listopada 2016 Zapraszam do dyskusji 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Napisano 4 Grudnia 2016 Share Napisano 4 Grudnia 2016 Moim zdaniem królem jest i będzie sum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karaśnik18+ Napisano 7 Grudnia 2016 Share Napisano 7 Grudnia 2016 Nie prawda!! Jak sum może być królem wód? Moim zdaniem to o szczerą tworzenie ale cóż są tu sami amatorzy jak to powiedział kolega wyżej który widać zna się na temacie. Rybak Marek lepiej usuń konto jak nie wiesz co napisać... Szkoda słów na takich początkujących wędkarzy którzy nie wiedzą co to ukleja... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 7 Grudnia 2016 Share Napisano 7 Grudnia 2016 Szkoda słów Karaśnik18+ wpadasz dopiero co zarejestrowany i dokładasz do pieca naucz się czytać ze zrozumieniem i dopiero komentuj! A początkujący też muszą od czegoś zacząć a fora są kopalnią wiedzy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Odys80 Napisano 7 Grudnia 2016 Share Napisano 7 Grudnia 2016 @Booryss to jakaś prowokacja i jeden i drugi maja po 1 poście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikwed1 Napisano 7 Grudnia 2016 Share Napisano 7 Grudnia 2016 Szczupak królem wód - ale dodałbym Głowacice na Dunajcu, Karpia na wodach Elektrowni Rybnik, Płoć na Świnie, Troć na Redze itd. itp, W zależności od rodzaju wody różne ryby można nazwać królami/owymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 7 Grudnia 2016 Share Napisano 7 Grudnia 2016 2 godziny temu, Odys80 napisał: @Booryss to jakaś prowokacja i jeden i drugi maja po 1 poście Odys wiem a co i ja mogę być złośliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goliat Napisano 7 Grudnia 2016 Share Napisano 7 Grudnia 2016 1 godzinę temu, Booryss napisał: Odys wiem a co i ja mogę być złośliwy Panowie karmicie trolla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumtarara Napisano 7 Grudnia 2016 Share Napisano 7 Grudnia 2016 http://pokazywarka.pl/x4pah9/ Jeśli ktoś jest nie w temacie Co ciekawe, na podstawie tego tekstu, który krąży po internecie już kilka lat planują nagrać film Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 7 Grudnia 2016 Share Napisano 7 Grudnia 2016 A to dobre ostatnio czytałem Dałem się nabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikwed1 Napisano 7 Grudnia 2016 Share Napisano 7 Grudnia 2016 Piękny teksty popłakałem się ze śmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wafik Napisano 8 Grudnia 2016 Share Napisano 8 Grudnia 2016 dla mnie zdecydowanie catfish królem jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi