niki Napisano 15 Stycznia 2017 Share Napisano 15 Stycznia 2017 Witam Byłem tam dzisiaj na lodzie pierwszy raz wyniki raczej kiepskie ale po drugiej stronie odbywały się zawody i były wyniki w granicach 2 kilo płoci .Żwirownia o powierzchni 20 hektarów z bardzo urozmaiconym dnem podpytaliśmy łowiących o ryby dużo leszcza i karpie dwucyfrowe oprócz tego liny ,karasie i ładny szczupak Był tam ktoś i może coś więcej powiedzieć o tym łowisku na co łowić jakie metody się sprawdzają ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek93 Napisano 22 Marca 2017 Share Napisano 22 Marca 2017 Ja bywam tam bardzo czesto, znam duzo dobrych miejscowek i gdzie mozna na jaka rybe sie zapuscic. Wybieram sie jutro pobawic sie splawikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niki Napisano 22 Marca 2017 Autor Share Napisano 22 Marca 2017 Witaj Na pewno wybiorę się w tym roku parę razy bo łowisko jest naprawdę ciekawe niestety w okresie letnim jest tam mnóstwo imprezowiczów wiec myślałem raczej o nockach interesuje mnie karp , lin i karaś łowię na metodę i spławik możesz coś podpowiedzieć co i jak czy sprawdzą się np peleciki lub małe kulaski dla mnie to nowe łowisko i raczej mało o nim wiem więc takie info jest dla mnie bezcenne z góry serdeczne dzięki za inforację i daj znać jak udał się wypad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek93 Napisano 22 Marca 2017 Share Napisano 22 Marca 2017 Jak sie zrobi cieplej to mozna i na nocke sie ustawic bardzo chetnie, ja w sumie jestem poczatkujacy moze czegos sie naucze do uslyszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek93 Napisano 9 Stycznia 2019 Share Napisano 9 Stycznia 2019 UWAGA !!! W nocy grupy Ukraińców zaczepieja krzyki w nocy łamanie drzew nie polecam no chyba że ktoś na własne życzenie chce łomot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi