niki Napisano 15 Stycznia 2017 Napisano 15 Stycznia 2017 Witam Byłem tam dzisiaj na lodzie pierwszy raz wyniki raczej kiepskie ale po drugiej stronie odbywały się zawody i były wyniki w granicach 2 kilo płoci .Żwirownia o powierzchni 20 hektarów z bardzo urozmaiconym dnem podpytaliśmy łowiących o ryby dużo leszcza i karpie dwucyfrowe oprócz tego liny ,karasie i ładny szczupak Był tam ktoś i może coś więcej powiedzieć o tym łowisku na co łowić jakie metody się sprawdzają ? 1 Cytuj
jarek93 Napisano 22 Marca 2017 Napisano 22 Marca 2017 Ja bywam tam bardzo czesto, znam duzo dobrych miejscowek i gdzie mozna na jaka rybe sie zapuscic. Wybieram sie jutro pobawic sie splawikiem Cytuj
niki Napisano 22 Marca 2017 Autor Napisano 22 Marca 2017 Witaj Na pewno wybiorę się w tym roku parę razy bo łowisko jest naprawdę ciekawe niestety w okresie letnim jest tam mnóstwo imprezowiczów wiec myślałem raczej o nockach interesuje mnie karp , lin i karaś łowię na metodę i spławik możesz coś podpowiedzieć co i jak czy sprawdzą się np peleciki lub małe kulaski dla mnie to nowe łowisko i raczej mało o nim wiem więc takie info jest dla mnie bezcenne z góry serdeczne dzięki za inforację i daj znać jak udał się wypad Cytuj
jarek93 Napisano 22 Marca 2017 Napisano 22 Marca 2017 Jak sie zrobi cieplej to mozna i na nocke sie ustawic bardzo chetnie, ja w sumie jestem poczatkujacy moze czegos sie naucze do uslyszenia Cytuj
jarek93 Napisano 9 Stycznia 2019 Napisano 9 Stycznia 2019 UWAGA !!! W nocy grupy Ukraińców zaczepieja krzyki w nocy łamanie drzew nie polecam no chyba że ktoś na własne życzenie chce łomot Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi