DAWID Napisano 18 Stycznia 2017 Share Napisano 18 Stycznia 2017 Już za miesiąc największe targi wędkarskie w Polsce. Ktoś z forumowiczow się wybiera :)? Mnie będzie można spotkać na stoisku Mikado przez cały okres trwania targów . Serdecznie zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielan Napisano 18 Stycznia 2017 Share Napisano 18 Stycznia 2017 Będę już w czwartek integrować się na mieście W piątek i sobotę sporo czasu spędzę na stoisku Shimano 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 18 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2017 Czyli dozobaczenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stocha Napisano 18 Stycznia 2017 Share Napisano 18 Stycznia 2017 Ja również potwierdzam swoją obecność,będę w sobotęStoisko Mikado z pewnością będzie odwiedzone 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 23 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2017 Dwie darmowe wejściówki na Targi dla dwóch pierwszych haczykowcow Pisać śmiało kto pierwszy ten lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marex Napisano 23 Stycznia 2017 Share Napisano 23 Stycznia 2017 Cześć, Jest może jeszcze aktualne? Jeśli tak to ja chętny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 23 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2017 Jedna wejściówka leci do Ciebie a więc została jeszcze jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amator Napisano 31 Stycznia 2017 Share Napisano 31 Stycznia 2017 Jeśli nikt się nie zgłosił poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 31 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2017 Niestety poszła już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi