bartoszf80 Napisano 23 Stycznia 2017 Share Napisano 23 Stycznia 2017 Witam Zauważyłem ze weszło kilka nowości na nasz rynek, mianowicie nowe zabawki z Savage Gear : 3d suicide duck - 3d Rad - 3d Roach, mam zamiar zakupic co nieco tych zabawek, i mam pytanie jak sie moga sprawdzic na na naszym zbiorniku Goczalkowickim, dodam ze pierwszy raz wykupuje pozwolenie na nasz zbiornik, wydaje mi sie ze dobrym pomyslem bedzie zakup pontonu i jakiejs w miare taniej echosondy. Czekam na jakies sugestie co do miejsc i co co najwazniejsze okresu połowów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adik81 Napisano 23 Stycznia 2017 Share Napisano 23 Stycznia 2017 Na goczalkach chyba nie można korzystać z własnego pontonu do łowienia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr 53 Napisano 23 Stycznia 2017 Share Napisano 23 Stycznia 2017 Witam , jest dokładnie tak jak mówi Adik , na Goczałkowickim zbiorniku obowiązuje całkowity zakaz używania sprzętu pływającego do połowów wędkarskich i wywózki zanęt za wyjątkiem zdalnie sterowanych łódek zanętowych . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr 53 Napisano 23 Stycznia 2017 Share Napisano 23 Stycznia 2017 jest także zakaz połowów z lodu , łowić można po zejściu lodu , najwcześniej lód odpuszcza na Wiśle w Strumieniu i na kanale w Wiśle Małej , myślę że nie wcześniej się to stanie jak na przełomie luty/marzec, pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartoszf80 Napisano 23 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2017 w takim razie echosonda jest bezuzyteczna, szkoda ze nie mozna uzywac pontonu, łatwiej by było łowić w szuwarach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adik81 Napisano 23 Stycznia 2017 Share Napisano 23 Stycznia 2017 ja w tym sezonie zamierzam wykupić goczalki i z chęcią wybiorę się z kimś na spinning ewentualnie na drobnice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid7123 Napisano 23 Lutego 2017 Share Napisano 23 Lutego 2017 Pierwsza wyprawa już była poniżej zapory na wiśle, bez efektów, to był taki spontan druga w połowie marca w planach na białoryb oczywiście. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adik81 Napisano 23 Lutego 2017 Share Napisano 23 Lutego 2017 Szczesciaz ja jeszcze karta i goczalki nie oplacone ale lada chwila to zrobie teraz sezonu doczekac sie nie umie poniewaz w domu lezy nowe wedzisko spinningowe stcroix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid7123 Napisano 23 Lutego 2017 Share Napisano 23 Lutego 2017 Ja ze spinningiem przed kwietniem się nie ruszam, chociaż nie ukrywam, że to moja ulubiona metoda. Kartę na goczałki mam jeszcze do kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikwed1 Napisano 23 Lutego 2017 Share Napisano 23 Lutego 2017 4 minuty temu, Adik81 napisał: Szczesciaz ja jeszcze karta i goczalki nie oplacone ale lada chwila to zrobie teraz sezonu doczekac sie nie umie poniewaz w domu lezy nowe wedzisko spinningowe stcroix Sezon na Goczałach jest od 1go kwietnia tzn pozwolenia roczne są od 1go kwietnia do 31.03 roku następnego, karty nie trzeba mieć opłaconej, ale trzeba mieć przy sobie, bo wpisują nr do pozwolenia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adik81 Napisano 23 Lutego 2017 Share Napisano 23 Lutego 2017 mik dziękuje za info goczalki miałem już 2 lata opłacane a o opłacie karty wspomniałem ponieważ mam paprocany pod domem. Chociaż jak bym mieszkał przy goczalkach to bym pzw nie opłacał Jak ktoś chętny na wspólny wypad na rybki to z chęcią sie wybiorę a nawet zabiorę mniej zmotoryzowanych. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid7123 Napisano 23 Lutego 2017 Share Napisano 23 Lutego 2017 13 minut temu, Adik81 napisał: mik dziękuje za info goczalki miałem już 2 lata opłacane a o opłacie karty wspomniałem ponieważ mam paprocany pod domem. Chociaż jak bym mieszkał przy goczalkach to bym pzw nie opłacał Jak ktoś chętny na wspólny wypad na rybki to z chęcią sie wybiorę a nawet zabiorę mniej zmotoryzowanych. Pozdrawiam Paprocany ? Jak tam sprawa wygląda miałem się tam wybrać w zeszłym roku ale nie byłem przekonany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adik81 Napisano 23 Lutego 2017 Share Napisano 23 Lutego 2017 zależy z czym pisz na priv to duzo ci moge opowiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartoszf80 Napisano 26 Lutego 2017 Autor Share Napisano 26 Lutego 2017 Ja tez juz sie nie moge doczekac Zakupiłem castingówke Savage Gear mpp typowa sandaczówka szczupakówka na 100 g i kilka rybek Savage Gear Soft 4 play 19 cm, w planach mam jeszcze kupic ta kaczke i szczurka. No i ogien na zapore ew. wykypupie na pzw co by po jakichs rzeczkach lub kanałach pojezdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid7123 Napisano 1 Marca 2017 Share Napisano 1 Marca 2017 Rzeki PZW jaki okręg lub numer koła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartoszf80 Napisano 12 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2017 ja dzisiaj byłem ponizej zapory na wisle, obok zabrzeszczaka i bez efektów w sobote wybieram sie na zapore od strony zabrzega z wiekszym sprzetem, rybki soft 4 play 19cm i 3d suicide duck oczywiscie wszystko savage gear Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 13 Kwietnia 2017 Share Napisano 13 Kwietnia 2017 11 godzin temu, bartoszf80 napisał: ja dzisiaj byłem ponizej zapory na wisle, obok zabrzeszczaka i bez efektów w sobote wybieram sie na zapore od strony zabrzega z wiekszym sprzetem, rybki soft 4 play 19cm i 3d suicide duck oczywiscie wszystko savage gear A na co się nastawiasz z tym "większym sprzętem"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid7123 Napisano 13 Kwietnia 2017 Share Napisano 13 Kwietnia 2017 Nie liczyłbym na coś więcej niż okonie, ale sadząc że weźmiesz "większy sprzęt" to wątpię żeby coś się połakomiło. Ale nie zniechęcaj się Połamania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi