<Milo> Napisano 6 Lutego 2017 Share Napisano 6 Lutego 2017 Jaki polecacie wyrzut wędki na spławik? 3-15g czy 5-25g? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryk1113mw Napisano 8 Lutego 2017 Share Napisano 8 Lutego 2017 A jakie rybki chcesz łowić tym sprzętem? jakie gatunki, jaka wielkość ryb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
<Milo> Napisano 9 Lutego 2017 Autor Share Napisano 9 Lutego 2017 Płotki, karasie, leszcze itp. Wszystkie ryby tak do 3-4kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikwed1 Napisano 9 Lutego 2017 Share Napisano 9 Lutego 2017 Ja osobiście do 25. do 15 wg mnie ciut mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŁYSY Napisano 11 Lutego 2017 Share Napisano 11 Lutego 2017 Ale jaka wędka? Do jakiej metody? Bat, tyczka, bolonka, odległościówka? Do 15g nie jest za mało, zależy jakich tzn do jakiej gramatury spławików używasz. Bo nie sztuką jest kupić kijek do 20 czy 30g, ale jak się używa spławików max do 5-10g, to komfort rzutu itd, jest żaden. Ja np. mam swoją ulubioną odległościówkę trabucco do 12g, gdzie łowiąc na dystansie do 20-25m spaławikami max 8g holuję spokojnie 2-3kg ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi