Figos Napisano 10 Lutego 2017 Share Napisano 10 Lutego 2017 Siemka założyłem nowy temat w którym można "umówić" się gdzieś na ryby.Taki ogólny off topic. Można pisać kto i gdzie się wybiera i jaką metoda chce łowić , takie ogólne info. i tak w dziale województwa łódzkiego jest padaka. Sam nie łowilem od 2012r i wchodząc na forum po tylu latach prucz szaty graficznej nic sie nie zmieniło.Wiec trzeba rozruszać towarzystwo i może się ktoś przyłączy. Wiec ja zacznę . W przyszły weekend chciał bym wyskoczyć gdzieś na lód , fajnie by było jak bym nie sam jechać z racji np bezpieczeństwa. Ostatni raz z lodu łowiłem z 7 lat temu w sumie pierwszy i ostatni przez 2 dni łowienia nic nie złowiłem i chciał bym przełamać tą złą passe.W tym tyg opłaciłem kartę kupiłem parę bałałajek mormyszek i świder wiec jestem gotowy .Ktoś jest chętny?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Figos Napisano 29 Października 2017 Autor Share Napisano 29 Października 2017 Siemka. Jest ti ktos kto chce sie wybrac na szczupaka okonia . Sa jakies propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi