Booseib Napisano 16 Lutego 2017 Share Napisano 16 Lutego 2017 Witam, jeśli ktoś z Wrocławia/ okolic wybiera sie na Rybomanię i chciałby wejścia VIP na piątek to proszę o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 20 Lutego 2017 Share Napisano 20 Lutego 2017 I jak było Panowie na targach? Mnie choroba rozłożyła i nie byłem w stanie dotrzeć, więc chętnie się dowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ras al Ghul Napisano 21 Lutego 2017 Share Napisano 21 Lutego 2017 Ja nie żałuję że pojechałem. Mnóstwo ludzi, prawie wszyscy najważniejsi wystawcy. Można było wziąc do ręki nowości pomachać, pokręcić. Zobaczyć pracę przynęt w basenach i akwarium. Część sprzętu w fajnych promocjach, które jeszcze można bylo negocjować.Spotkać znajomych też fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amator Napisano 21 Lutego 2017 Share Napisano 21 Lutego 2017 Ja głównie byłem nastawiony na spotkanie ze znajomymi ale trochę pooglądałem. Wielkich nowości nie zauważyłem. Było sporo przynęt w kształcie kaczek, szczurów żab niestety nie mogę dodać zdjęć może w weekend będę miał więcej czasu to może się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi