AcMilanFan Napisano 23 Lutego 2017 Share Napisano 23 Lutego 2017 Witam, planuję spędzić tegoroczną majówkę z wędką w dłoni, ale zapewne jak u wielu z Was moja druga połówka chciałaby tam być ze mną i przy okazji również miło spędzić czas (niestety nie wędkuje). Poszukuję przez to jakiejś agroturystyki w woj. dolnośląskim, bądź do 200km od Wrocławia, najlepiej z wlasnym łowiskiem, a jeśli jeszcze było by to niedaleko gór, to ideał 😉 Zeszłego roku byłem na przykład w Gryfowie Śląskim w Agrorybie i bylo świetnie, ale przydalaby się odmiana 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtyna51 Napisano 23 Lutego 2017 Share Napisano 23 Lutego 2017 witam zerknij na sielską wodę ,co prawda nie byłem ale na stronie wygląda ciekawie,planuje wybrać się tam w tym roku z tym że nie jest to agroturystyka.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 23 Lutego 2017 Share Napisano 23 Lutego 2017 Relację z naszego zlotu na Sielskiej Wodzie znajdziesz TUTAJ Z pewnością nie jest to agroturystyka. W lecie jest dość gwarno, ale dla dzieci dużo atrakcji- w tym kąpielisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AcMilanFan Napisano 23 Lutego 2017 Autor Share Napisano 23 Lutego 2017 Dzięki, rzucę okiem. To nie musi koniecznie być agroturystyka, byle gdzieś w pobliżu dało się załatwić nocleg 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikwed1 Napisano 23 Lutego 2017 Share Napisano 23 Lutego 2017 10 godzin temu, AcMilanFan napisał: Witam, planuję spędzić tegoroczną majówkę z wędką w dłoni, ale zapewne jak u wielu z Was moja druga połówka chciałaby tam być ze mną i przy okazji również miło spędzić czas (niestety nie wędkuje). Poszukuję przez to jakiejś agroturystyki w woj. dolnośląskim, bądź do 200km od Wrocławia, najlepiej z wlasnym łowiskiem, a jeśli jeszcze było by to niedaleko gór, to ideał 😉 Zeszłego roku byłem na przykład w Gryfowie Śląskim w Agrorybie i bylo świetnie, ale przydalaby się odmiana 🙂 Zagórze Śląskie / Lubachów i j. Bystrzyckie - 70 - 80 km od Wrocławia w górach. Wybudowali tam nowy super hotel na miejscu dawnego "wodnika" lub od drugiej strony "Fregata" - ryby - słabo, głownie płotki. 2gie - Wodna Dolina koło mnie http://www.wodna.dolina.ox.pl/ - bardzo podobna do Agrorybu, i z wyglądu i z ryb :). Co do ryb - karpie amury, jesiotry ale inne gatunki tez sie zdarzają - można popatrzeć na facebooku - jak to na komercji. Ok 220 km od Wrocławia, w woj. Śląskim, ale A4 ką i A1 - 2,5 h drogi góry - około 30 km do Ustronia, Wisły, Brennej, Cieszyna i Czech :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi