AcMilanFan Napisano 23 Lutego 2017 Napisano 23 Lutego 2017 Witam, planuję spędzić tegoroczną majówkę z wędką w dłoni, ale zapewne jak u wielu z Was moja druga połówka chciałaby tam być ze mną i przy okazji również miło spędzić czas (niestety nie wędkuje). Poszukuję przez to jakiejś agroturystyki w woj. dolnośląskim, bądź do 200km od Wrocławia, najlepiej z wlasnym łowiskiem, a jeśli jeszcze było by to niedaleko gór, to ideał 😉 Zeszłego roku byłem na przykład w Gryfowie Śląskim w Agrorybie i bylo świetnie, ale przydalaby się odmiana 🙂 Cytuj
wojtyna51 Napisano 23 Lutego 2017 Napisano 23 Lutego 2017 witam zerknij na sielską wodę ,co prawda nie byłem ale na stronie wygląda ciekawie,planuje wybrać się tam w tym roku z tym że nie jest to agroturystyka.pozdrawiam Cytuj
tomek1 Napisano 23 Lutego 2017 Napisano 23 Lutego 2017 Relację z naszego zlotu na Sielskiej Wodzie znajdziesz TUTAJ Z pewnością nie jest to agroturystyka. W lecie jest dość gwarno, ale dla dzieci dużo atrakcji- w tym kąpielisko. Cytuj
AcMilanFan Napisano 23 Lutego 2017 Autor Napisano 23 Lutego 2017 Dzięki, rzucę okiem. To nie musi koniecznie być agroturystyka, byle gdzieś w pobliżu dało się załatwić nocleg 😉 Cytuj
mikwed1 Napisano 23 Lutego 2017 Napisano 23 Lutego 2017 10 godzin temu, AcMilanFan napisał: Witam, planuję spędzić tegoroczną majówkę z wędką w dłoni, ale zapewne jak u wielu z Was moja druga połówka chciałaby tam być ze mną i przy okazji również miło spędzić czas (niestety nie wędkuje). Poszukuję przez to jakiejś agroturystyki w woj. dolnośląskim, bądź do 200km od Wrocławia, najlepiej z wlasnym łowiskiem, a jeśli jeszcze było by to niedaleko gór, to ideał 😉 Zeszłego roku byłem na przykład w Gryfowie Śląskim w Agrorybie i bylo świetnie, ale przydalaby się odmiana 🙂 Zagórze Śląskie / Lubachów i j. Bystrzyckie - 70 - 80 km od Wrocławia w górach. Wybudowali tam nowy super hotel na miejscu dawnego "wodnika" lub od drugiej strony "Fregata" - ryby - słabo, głownie płotki. 2gie - Wodna Dolina koło mnie http://www.wodna.dolina.ox.pl/ - bardzo podobna do Agrorybu, i z wyglądu i z ryb :). Co do ryb - karpie amury, jesiotry ale inne gatunki tez sie zdarzają - można popatrzeć na facebooku - jak to na komercji. Ok 220 km od Wrocławia, w woj. Śląskim, ale A4 ką i A1 - 2,5 h drogi góry - około 30 km do Ustronia, Wisły, Brennej, Cieszyna i Czech :). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi