popiolkas Napisano 9 Marca 2017 Share Napisano 9 Marca 2017 Witam, chciałbym aby ktos mi polecił jakies fajne jezioro gdzie mozna smialo polowic z gruntu? Ile razy ostatnio bylem, to tona zielska lezy i grunt odpada mazury + okolice najchetniej ale nie jest to warunek konieczny pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niki Napisano 9 Marca 2017 Share Napisano 9 Marca 2017 Witam Jeśli coś mogę coś polecić to teraz port na Gassach dużo ludzi więc trzeba ruszać wcześnie rano sporo krąpików i innej drobnicy w sumie fajna zabawa i trafiają się bonusy w postaci ładnych karpików na jeziorach jeszcze trochę za wcześnie ( dopiero zszedł lód) lepszy będzie jednak spławik Na Okoniu jak dzwoniłem tydzień temu był jeszcze lód więc ogólnie nie bardzo jest gdzie połowić . Mazury bym sobie raczej odpuścił pierwsza rzecz że jest za wcześnie a druga że bez dobrego informatora raczej nie bardzo jest sens się wybierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popiolkas Napisano 9 Marca 2017 Autor Share Napisano 9 Marca 2017 Zapomnialem dodac ze chodzi o termin majówkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niki Napisano 9 Marca 2017 Share Napisano 9 Marca 2017 A to już inna sprawa tu już przed tobą otwiera się cała gama możliwości od jezior po duże rzeki wybór należy do ciebie czy w Warszawie czy na wyjeżdzie ja majówkę tradycyjnie spędzę nad Narwią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popiolkas Napisano 9 Marca 2017 Autor Share Napisano 9 Marca 2017 Kolego chciałbym jezioro moga byc mazury, warmia okolice augustowa tez spoko, po prostu czesto gdzie nie pojade to milion krzaków na dnie i nie da sie lowic z gruntu masz jakies jezioro gdzie da sie polowic? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi