bardzolubieryby Napisano 29 Marca 2017 Share Napisano 29 Marca 2017 Witam, jako że jestem jeszcze niezbyt doświadczonym wędkarzem, mam pytanie do bardziej doświadczonych Kolegów wędkarzy. Mianowicie posiadam taki oto sprzęt, i czy mógłbym liczyć na wskazówki do jakich metod najlepiej go zastosować i w jakiej konfiguracji wędka/kołowrotek, wędki: Jaxon Advance tele 360/30 c.w. 10-30 g Jaxon Harmony Tele-travel 240/40 c.w. 10-40 g Jaxon Black Arrow Spinning 2,70 m c.w. 5-25 g kołowrotki: Jaxon Condor GT300 Jaxon Mangan RTD200 Robinson Dakota 206 Z góry dziękuje i serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gu_miś Napisano 29 Marca 2017 Share Napisano 29 Marca 2017 Witam Jaxon Black Arrow Spinning 2,70 m c.w. 5-25 g z Robinson Dakota 206. Metoda spining, o pozostałych się nie wypowiadam, bo nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi