Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Z racji tego, że kończę technikum informatyczne postanowiłem sprawdzić jak sobie poradzę w pisaniu stron i jedną stworzyłem. Prosiłbym wam panowie i panie o ocenę. Zarówno pod względem wizualnym jak i treściowym. Oceniać możecie tutaj lub w komentarzu na stronie. Polecałbym otwierać ją na komputerze, gdyż nie jest ona w pełni przeskalowana na urządzenia mobilne, aczkolwiek też działa. Pozdrawiam i dziękuję :)

http://wedkarstwo.mh.ct8.pl/

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Czesc stronka fajna, ale mysle ze moglbys zwiekszyc zakres informacji oraz uatrakcyjnic ja wizualnie. Mysle ze koledzy i kolezanki tez sie wypowiedza.ps ja pisalem magisterke o wedkarstwie to dopiero bylo (wyzwanie) pozdrawiam

Napisano

Ciekawa stronka dla początkujących. Jeśli miałbym się do czegoś przyczepić to do detali. Staraj się nie być wyrocznią w sprawach wędkarstwa ! Dla przykładu znam kije spinningowe uznanych firm, które mają więcej niż dwie części i więcej niż 3 m, oraz takie które są jednoczęściowe i mają mniej niż 2,1 m. Zostaw sobie margines bezpieczeństwa, żeby uniknąć takich upierdliwców jak ja. Pozdrawiam