Dawid16397 Napisano 21 Kwietnia 2017 Share Napisano 21 Kwietnia 2017 Witam. Z racji tego, że kończę technikum informatyczne postanowiłem sprawdzić jak sobie poradzę w pisaniu stron i jedną stworzyłem. Prosiłbym wam panowie i panie o ocenę. Zarówno pod względem wizualnym jak i treściowym. Oceniać możecie tutaj lub w komentarzu na stronie. Polecałbym otwierać ją na komputerze, gdyż nie jest ona w pełni przeskalowana na urządzenia mobilne, aczkolwiek też działa. Pozdrawiam i dziękuję http://wedkarstwo.mh.ct8.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawid16397 Napisano 21 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2017 Jeśli ktoś wszedł to proszę o opinie w tym temacie, a może uda mi się poprawić :-). Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpangler Napisano 21 Kwietnia 2017 Share Napisano 21 Kwietnia 2017 Czesc stronka fajna, ale mysle ze moglbys zwiekszyc zakres informacji oraz uatrakcyjnic ja wizualnie. Mysle ze koledzy i kolezanki tez sie wypowiedza.ps ja pisalem magisterke o wedkarstwie to dopiero bylo (wyzwanie) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 21 Kwietnia 2017 Share Napisano 21 Kwietnia 2017 Troszkę więcej informacji i całkiem dobry poradnik dla początkujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek24 Napisano 22 Kwietnia 2017 Share Napisano 22 Kwietnia 2017 Ciekawa stronka dla początkujących. Jeśli miałbym się do czegoś przyczepić to do detali. Staraj się nie być wyrocznią w sprawach wędkarstwa ! Dla przykładu znam kije spinningowe uznanych firm, które mają więcej niż dwie części i więcej niż 3 m, oraz takie które są jednoczęściowe i mają mniej niż 2,1 m. Zostaw sobie margines bezpieczeństwa, żeby uniknąć takich upierdliwców jak ja. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi