zajac222 Napisano 24 Kwietnia 2017 Share Napisano 24 Kwietnia 2017 Witam , czy ktoś z was miał do czynienia takimi spryskiwaczami do przynęt jak widać na poniższym zdjęciu . Siostrzeniec może mi kupić , akurat jest w USA ale nie wiem jakie byłyby najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 26 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2017 A tu coś dla oka , widać na filmiku że spryskiwacz jest bardziej gęstszy jak te nasze w sklepach , a czym bardziej gęstszy tym lepiej się trzyma przynęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zanderspinn Napisano 21 Marca 2019 Share Napisano 21 Marca 2019 Ja używam w gęstym płynie nie w spryskiwaczu od Dragona, cena przyzwoita i na tyle gęsty że nie "zmywa" się nawet po kilku rzutach. https://sprzetdragon.pl/p/195/3727/shock-bite-szczupak-15ml-v-lures-shock-bite-atraktory-akcesoria.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi