east89 Napisano 7 Maja 2017 Napisano 7 Maja 2017 Witajcie, Posiadam kartę wędkarską, przez wiele lat należałem do koła w Zielonej Górze, po przeprowadzce do Wrocławia chciałem wykupić kartę wędkarską, byłem nawet w jednym miejscu ale okazało się, że musiałbym ściągnąć jakieś dokumenty z poprzedniego koła w Zielonej Górze itp. Nie posiadam zbytniego kontaktu z osobami z zielonogórskiego koła i miałbym z tym trochę zachodu. Czy ktoś mógłby polecić koło, w którym mógłbym zrobić wszystkie niezbędne opłaty i zgarnąć po prostu znaczki do karty? Nie zależy mi na udziale w 'życiu' koła - czyli zawodach, zebraniach itp. Chciałbym po prostu połowić na legalu. z góry dzięki za podpowiedzi, pozdro! Cytuj
Booryss Napisano 7 Maja 2017 Napisano 7 Maja 2017 Jeśli opłacisz kartę we Wrocławiu to łowisz tylko w okręgu Wrocław niestety bez porozumień z innymi. Jak się przejdziez do Krokodyla to spokojne opłacisz tam składki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi