kamil77704 Napisano 10 Maja 2017 Share Napisano 10 Maja 2017 Witam. Chciałbym wam przedstawić początki nowego łowiska, które można już odwiedzać. Łowisko znajduje się w powiecie radomskim w miejscowości Czarna Kolonia 75. W stawie występują takie gatunki ryb jak: karpie (okazy nawet do 16 kg),szczupaki, sandacze, leszcze, płocie, okonie. Można nas odwiedzać w każdą sobotę i niedziele. Dodam, że ryby nie są przekarmione i biorą jak szalone. Dla osób, które będą nas odwiedzać po raz pierwszy wejście całkowicie za darmo. W celu większej liczby pytań proszę pisać do mnie osobiście lub dzwonić pod nr 664-956-134 . Karp w cenie 12 zł/kg karaś,leszcz 8zł/kg .Szczupaki i sandacze były nie dawno wpuszczane i mają wymiary max 40 cm . Serdecznie zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawełpaweł Napisano 1 Czerwca 2017 Share Napisano 1 Czerwca 2017 łowisko całkiem spoko a przede wszystkim jest co łowić . Brakuje otoczenia ale z tego co wiem teren ma byc poprawiony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niki Napisano 2 Czerwca 2017 Share Napisano 2 Czerwca 2017 Witam Jak wygląda sprawa wypuszczania złowionych ryb czy mogę je wypuścić do wody czy za złowioną rybę muszę zapłacić ? Niektóre łowiska komercyjne nie mają opłaty za wstęp ale za to za złowioną rybę są opłaty i to całkiem spore . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil77704 Napisano 11 Lipca 2017 Autor Share Napisano 11 Lipca 2017 Ryby można wpuszczać lub kupić . Płaci sie za wejscie 20 zł od osoby max 2 wędki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil77704 Napisano 11 Lipca 2017 Autor Share Napisano 11 Lipca 2017 O 10.05.2017 o 13:49, kamil77704 napisał: Witam. Chciałbym wam przedstawić początki nowego łowiska, które można już odwiedzać.Cena łowienia to 20 zł od osoby(max 2 wędki) złowionych ryb nie trzeba kupować. Łowisko znajduje się w powiecie radomskim w miejscowości Czarna Kolonia 75. W stawie występują takie gatunki ryb jak: karpie (okazy nawet do 16 kg),szczupaki, sandacze, leszcze, płocie, okonie. Można nas odwiedzać w każdą sobotę i niedziele. Dodam, że ryby nie są przekarmione i biorą jak szalone. W celu większej liczby pytań proszę pisać do mnie osobiście lub dzwonić pod nr 664-956-134 . Karp w cenie 12 zł/kg karaś,leszcz 8zł/kg .Szczupaki i sandacze były nie dawno wpuszczane i mają wymiary max 40 cm . Serdecznie zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi