KhalDrogo Napisano 1 Czerwca 2017 Share Napisano 1 Czerwca 2017 Witam po ostatnim wypadzie na ryby jestem zmuszony zakupić nowy fotel wędkarski mam do przeznaczenia około 300zl wędkuje głównie z gruntu nad odrą jeśli to ma jakieś znaczenie i jestem dość wysoki bo około 185-190 90kg wagi póki co mój wybór skłania sie ku elektrostatykowi fk5p lub f5r ktoś z was posiada te modele lub może polecić coś innego w tej cenie ? Z góry dziękuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 5 Czerwca 2017 Share Napisano 5 Czerwca 2017 Poczytaj na temat tych fotelów i im podobnych , wszystkie parametry są zbliżone do siebie , to co piszą na ich temat to tylko chwyt reklamowy . Mam coś takiego i nie powiem że nie jest niewygodny , ustawisz sobie jak chcesz , gdzie chcesz , kąt nachylenia oparcia , kurka koc śpiwór i zajebiście się śpi , ale też ma minusy masa 13 kg , objętość , w aucie trzeba dobrze poukładać aby nie zawadzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi