Don Gucak Napisano 11 Czerwca 2017 Share Napisano 11 Czerwca 2017 Mam do sprzedania belly boat z dmuchanym siedzeniem firmy Ron Thompson. Mam je od 2012 roku, używane może z 20 razy na jeziorku z bardzo czystą wodą. Nigdy nie prany, raz napompowany, trzeci rok kurzy się na strychu. Powietrza jest dalej na tyle, że można od razu śmigać z nim nad wodę. Jedyny mankament to zamek od komory siedzenia, uszkodził się na samym początku i w niczym to nie przeszkadza - oczywiście jeśli się zachowa zdrowy rozsądek. Oczywiście warto by było wyprać pokrowiec i dać do polskiej krawcowej, żeby wszyła polski zamek - wtedy macie egzemplarz jak nowy (a nawet lepiej). Dmuchane siedzenie to ogromny atut jeśli chodzi o budżetowe pływadełka. Mi pływało się komfortowo a mam 80kg i 190cm wzrostu. Pływałem nim na początku kwietnia jak również w listopadzie, oczywiście w odpowiedniej ilości dobrej termoaktywnej odzieży i śpiochów z decathlona. Kilka medalowych okoni i szczupaczków do 60 wydłubałem na nim i wrażenia niesamowite. Super sprawa do obserwowania wody, jeśli mamy krystaliczny akwen. Wolnym tempem dostaniemy się cichutko w każde miejsce. Płetwy we własnym zakresie, polecam polskie manta jet 112 - będziecie śmigać szybciej i sprawniej niż ten ziomek z filmiku (pływa dokładnie na modelu, który mam do zaoferowania). Płetwy im twardsze - tym lepsze! Pływadło można zobaczyć w Chełmie Śląskim. Sprzedaję, ponieważ odkąd kupiłem ponton kolibri to nie używam. Mam oryginalne pudło, moge je spakować i wysłać. Nie ukrywam jednak - wolałbym, żeby klient obejrzał, zdecydował się i zabrał to tak jak jest. Jak ma płetwy to od razu może golić nad wode. Nowe widzę po 700, ja proponuję 400 zł. Ze mną zawsze się można dogadać, najlepiej pod telefonem 506397804. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Don Gucak Napisano 25 Lipca 2017 Autor Share Napisano 25 Lipca 2017 Bardzo prosze o kontakt Pana z Poznania, który był zdecydowany na pływadło. Chciałem oddzwonić, ale numer przepadł. Oferta dalej aktualna, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi