Goliat Napisano 12 Czerwca 2017 Share Napisano 12 Czerwca 2017 Witam, co sądzicie o takim zestawie do łódki sklejkowo-epoksydowej o wadze około 60 kg: http://www.sonarsklep.pl/silnik-elektryczny-do-lodzi-osapian-40lbs-12v-promocja-p-324.html http://www.sonarsklep.pl/akumulator-trakcyjny-km-solar-85ah-12v-p-1770.html Da radę popływać na tym zestawie z 4-5 h ze średnią prędkością? Nie mam zamiaru trollingować, tylko przeloty między miejscami. Proszę kolegów używających podobnych silników o opinie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 12 Czerwca 2017 Share Napisano 12 Czerwca 2017 Da radę , pływam na łódce 3,10 na 140 z silnikiem Neraus 40 i aku zelowe 80tka , czasami cały dzień z małymi przerwami jak to przy spiningu . Powiem szczerze że teraz po większym doświadczeniu w pływaniu kupowałbym coś mocniejszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goliat Napisano 12 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2017 1 godzinę temu, zajac222 napisał: Da radę , pływam na łódce 3,10 na 140 z silnikiem Neraus 40 i aku zelowe 80tka , czasami cały dzień z małymi przerwami jak to przy spiningu . Powiem szczerze że teraz po większym doświadczeniu w pływaniu kupowałbym coś mocniejszego Dzięki za odpowiedź. Na mocniejszy na razie mnie nie stać, budżet nadszarpnięty budową łódki. A pływałeś tym zestawem na Wiśle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 13 Czerwca 2017 Share Napisano 13 Czerwca 2017 Tak ale była porażka , pod mostem w największym prądzie to praktycznie stałem w miejscu , potem braliśmy kumpla Minnkote 55 lbs ale to za długo się pływa z miejsca na miejsce . Jak chodzi o pływanie po Wiśle to tylko spalina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi